Joke Westrik Praktijk voor Natuurgeneeswijzen
Hagenweg 4
7361 BP Beekbergen
tel: (055) 506 4195
info@westriknatuurgeneeswijzen.nl

Behandelmethoden


Er zijn verschillende behandelmethoden mogelijk binnen de Praktijk voor Natuurgeneeswijzen. De keuze voor een behandelmethode gaat altijd in overleg met u: ik adviseer en maak samen met u een behandelplan. Zo krijgt u een behandelmethode die aansluit bij uw klachten en waar u zich prettig bij voelt.

Magnetiseren

Bij magnetiseren wordt positieve energie via de handen doorgegeven naar probleemgebieden. Meestal is het probleem lichamelijk, maar ook psychische klachten kunnen met magnetiseren worden ondersteund. Tijdens de behandeling voelt u de warmte van de positieve energie die doorgegeven wordt. Duur van de behandeling: een half uur per consult

Jassentechniek

Veel mensen dragen ballast met zich mee. Deze ballast kan gedurende het leven voor psychische en lichamelijke klachten zorgen. Bijvoorbeeld vermoeidheid, verdriet, depressies, angst, lusteloosheid, dwangmatigheid en boosheid komen voor en kunnen gerelateerd worden aan energetische jassen die mensen met zich mee dragen. Vaak is het een last van jaren die vroeg of laat klachten geeft. Samen met u wordt bepaald welke jassen er verwijderd kunnen worden. Duur van de behandeling: de eerste keer een uur, daarna een half uur per consult.

Body & Mind Release (BMR)

Deze behandeling is een aanvulling op de Jassentechniek, BMR is een behandelmethode die zich richt op het exact localiseren herkennen en loslaten van spanning en stress in het lichaam (Body Release) en tevens mentale onzekerheden, angsten en beperkende overtuigingen (Mind Release) op chakra niveau los te laten, deze methode helpt u om ook zelf gericht levensenergie, levenskracht, positieve gevoelens, doel, passie, levenskracht, zelfrespect terug te halen.Duur van de behandeling: 6 weken, elke week een behandeling van een uur, intensief met elkaar aan de slag daarna kunt u zelf uw beperkende energien loslaten.

Wellness massage

Wellness massage is een ontspannende massagetechniek met een gunstig effect op de gezondheid. Het laat spieren ontspannen, bevordert de bloedsomloop, heeft een goede uitwerking op de ademhaling en spijsvertering en versnelt de afvoer van afvalstoffen door het lymfesysteem te stimuleren. De wellness massage is te combineren met magnetiseren. Dit zorgt ervoor dat er meer energie kan worden doorgegeven. Duur van de behandeling: van een half uur tot anderhalf uur per consult afhankelijk van uw wensen.

Hotstone massage

Heerlijk in het winterseizoen.

Drukpuntmassage

Op charka nivea wordt druk uit geoefend op diverse punten, hierdoor ervaart u minder stress, meer rust.

Cupping

Cupping is een onderdeel van elke massage indien gewenst.

Combinatie

De verschillende behandelmethoden hebben een onderlinge samenhang en versterken elkaar. Door eerst ballast weg te halen door middel van de Jassentechniek komt er ruimte voor positieve energie die gegeven wordt door magnetiseren.

Homeopathie en kruiden

Na de behandeling volgt er eventueel advies over het gebruik van homeopathie of kruiden. Het gebruik hiervan wordt door mij uitgelegd. Ik word hierin ondersteund door een homeopaat.