Joke Westrik Praktijk voor Natuurgeneeswijzen
Hagenweg 4
7361 BP Beekbergen
tel: (055) 506 4195
info@westriknatuurgeneeswijzen.nl

FAQ


Onderstaande vragen zijn de meest voorkomende vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan, wilt u dan zo vriendelijk zijn om ons contactformulier in te vullen.

Wat is Jassentechniek?

Veel mensen dragen ballast met zich mee. Deze ballast kan gedurende het leven voor psychische en lichamelijke klachten zorgen. Bijvoorbeeld vermoeidheid, verdriet, depressies, angst, lusteloosheid, dwangmatigheid en boosheid komen voor en kunnen gerelateerd worden aan energetische jassen die mensen met zich mee dragen. Vaak is het een last van jaren die vroeg of laat klachten geeft. Samen met u wordt bepaald welke jassen er verwijderd kunnen worden. Duur van de behandeling: de eerste keer een uur, daarna een half uur per consult.

Wat is Body & Mind Release?

Kijk hiervoor bij behandelingen op deze website of op de website van Hans de Waard: https://bodymindrelease.nl 

Wat gebeurt er met mij tijdens het toepassen van de Jassentechniek?

Samen met de klant kijk ik na de intake welke jassen passend zijn om uit te doen. Er wordt nooit meer weggehaald dan u aankunt. Daarom is het soms noodzakelijk om dezelfde jas nog een keer uit te doen in een later stadium van de behandelsessies. De restanten zijn nog noodzakelijk geweest om een poos te behouden. Na verloop van tijd kunnen deze ook weg. U gaat altijd met een goed gevoel weg en voelt zich na die tijd vaak bevrijd. Mensen die u voorgingen geven aan dat de behandeling ‘lucht’ en meer vrijheid geeft en zorgt voor een andere kijk op problemen die op hun levenspad komen.

Wat gebeurt er met mijn tijdens het toepassen van de Body & Mind Realease (BMR)

Bij de BMR wordt op chakraniveau gelocaliseerd, herkent en losgelaten van de inderliggende -emotionele - oorzaak van spanning en stress (Body Release, en tevens ven de 'mentale' onzekerheden, angsten en beperkende overtuigingen (Mind Release) De combinatie van Jassentechniek en BMR is bij uitstek geschikt voor mensen met een Burn-out. U ervaart rust en ontspanning, meer balans in het hoofd en leven, u staat snel weer in uw kracht.

Wat is magnetiseren?

Ik ‘krijg’ positieve energie die ik door middel van handoplegging mag doorgeven aan u. De ervaring van eerdere klanten is dat dit als zeer prettig wordt ervaren.

Wat als een behandeling niet werkt?

Voor de vertrouwensband met u als klant is het belangrijk dat ik eerlijk tegen u ben als een behandeling niet aanslaat. Dan verwijs ik u door naar de reguliere geneeswijzen. Daarna kan er verder gegaan worden met behandelen. Reguliere en natuurgerichte geneeswijzen kunnen namelijk prima naast elkaar werken.

Met welke klachten kan ik bij de praktijk terecht?

De diversiteit aan klachten die huidige klanten hebben binnen de praktijk maakt dat het niet uitmaakt met welke klacht u zich meldt. Het uitgangspunt van de Praktijk voor Natuurgeneeswijzen is dat u samen met mij de behandelmethode bepaalt zodat deze altijd aansluit bij uw klachten en uw wensen.